Nyheter & Trender

 


Nyheter & Trender


Nyrekryteringar

Herr/Sport får ny produktchef


Daniel Granander

Herr/Sportavdelningen växer och får en ny produktchef med bred erfarenhet av branschen. Daniel Granander kommer att fokusera på upprätthållandet och skapandet av kundkontakter.

När både antalet kunder och volymerna ökar expanderar Herr/sportavdelningen - med en ny produktchef. Daniel Granander har ett flertal års erfarenhet ifrån både sortimentsbyggande, inköp och försäljning. Som produktchef för Herr/Sportavdelningen kommer han ta över de flesta av Jonas Edenviks kundkontakter.

- Personkemin är viktig, säger Daniel. Jag trivs med kundkontakt och kommer både att vårda nuvarande kontakter och skapa nya relationer bland klädföretagen.

Daniel förklarar att basen i Herr/Sportavdelningens framgång är ytterplaggen och att det inte är något som kommer att förändras. Han ser fram emot att arbeta och utveckla avdelningen, kanske även med dragning åt lättkonfektion som t.ex. denim och skjortor.

 

Ridsport avancerar - liksom en av våra medarbetare


Anna Andersson
 
Linda Granath

Efter att ha lett Unibrands framgångsrika satsning på ridsport lämnar Anneli Andersson nu posten som produktchef till Anna Andersson. Linda Granath kommer att vara er kontakt tills Anna är på plats i juni 2011.

Unibrands framgångsrika satsning på ridsport tar under våren/sommaren 2011 nästa steg i utvecklingen. Anna Andersson tar över jobbet som produktchef för ridsportsavdelningen efter Anneli Andersson, som lämnar Unibrands för att vidareutveckla sitt eget konsultbolag. Anna har lång erfarenhet från såväl textil som ridsporten och kommer närmast ifrån Jacson of Scandinavia där hon varit ansvarig för såväl sortiment som inköp och försäljning.

Linda Granath, som också har stor erfarenhet inom produktion, Unibrands arbetssätt och ridsporten i sig, kommer att fungera som er kontaktperson fram tills Anna är på plats i juni. Därefter kommer hon att fortsätta att arbeta med bl.a. produktion och prover på ridsportsavdelningen.

 

Se mer färger i Trendrapporten.