Avdelningar

BARN
Färgglatt och slitstarkt och med mervärden som passform och funktion. Vår barnavdelning skapar såväl hela kollektioner som enstaka plagg åt både små och stora företag. Marknaden för barnkläder växer sig allt starkare och vår avdelning växer ännu mer, eftersom våra kunder allt oftare väljer att lägga hela tillverkningskedjan hos oss, från design till produktion och distribution.

Vår styrka är att vi har ett team som helt och hållet koncentrerar sig på barnkläder med allt vad det innebär. Därför är barnavdelningen mer än bara ytterkläder – förutom barnjackor och overaller arbetar vi även med trikå och stickat.
Vi skapar kläder som barnen själva väljer!

REGN
Marknaden för regn- och allväderskläder har aldrig blomstrat som den gör nu. Dagens regnplagg skiljer sig extremt mycket från de som fanns för ett decennium sedan och idag behöver man inte välja mellan att skydda sig från väder och vind och att bära trendriktiga kläder.

Vi har hela tiden legat i framkant på den här utvecklingen och inte låtit oss begränsas av rådande trender. Våra designers arbetar ständigt med att hitta nya slående färgkombinationer och härliga mönster till våra regn- och allvädersplagg och där ligger en stor del av vår framgång. Vi tvingas inte heller lita till att andras material håller måttet då vi har vår egen materialbank som klarar de flesta av våra kunders behov.

DAM
Om modellen finns på marknaden hittar du den också hos oss. Vi skapar och tillverkar jackor, kappor, västar, softshell, anoraker och skidset – vår bredd och vårt djup i kunskap, design och sortiment är våra kunders trygghet.

Dammode kännetecknas av snabbt skiftande trender. Vårt stora urval av produktprover tar tillvara våra medarbetares trendkänsla och erfarenhet av marknaden. Ett besök hos oss ger inte bara inspiration utan pricksäkra trendanalyser och framtida storsäljare – vi vet vad som säljer, inte bara vad som är nytt och trendigt.

Under vår Damavdelning finner Du också våra Ridsportsprodukter. Att skapa kläder för ryttaren är en utmaning som kräver stor kunskap och erfarenhet både av designer och inköpare. Här handlar det lika mycket om funktion, passform och tekniska aspekter som om rådande trender.

HERR
Kombinationen design och funktion är det som gör våra jackor till våra kunders storsäljare, år efter år. Åk på trendresa till oss: Mattias lotsar dig genom dina val – vårt urval av produktprover följer ständigt trendskiftningarna.

PROFIL
Att ha kläder med profiltryck är inte speciellt unikt – att ha välklädda anställda är däremot ganska sällsynt. Profilkläder behöver inte vara tråkiga: vi levererar främst till profilgrossister, som tillsammans med oss tar fram lösningar, som gör att ditt företag förknippas med logotypen - men framför allt med en snygg klädstil.

WORKWEAR
Hos oss finns inget ”eller” mellan funktion och design – vi skapar kläder som både håller sig snygga och som hjälper bäraren att utföra sin uppgift. Våra egna material ger mervärden: Aqua Proof för utomhusarbeten i hällregn eller Aqua Control för att ge en yta mot lättare fukt är bara två exempel.

Share

Kontakt

Unibrands AB
Göteborgsvägen 10B
504 34 Borås
SWEDEN

Telefon: +46 33 10 87 67
Fax: +46 33 10 14 97
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.