Framtidens helhet finns hos Unibrands

Kunskap inom
textil & mode

Unibrands främsta produkt är kompetens – från produktidé och profilering till produktion och distribution. Vi arbetar med volymkunder, nischade företag och kända varumärken – från hela Nordeuropa.

Design, passform, mönster och produktutveckling

Unibrands är den perfekta partnern för både stora och medelstora bolag när det gäller produktion av kläder. Detta tack vare en mycket kunnig inköpsorganisation som vet hur plaggen ska tillverkas, vad som är ett rimligt pris och i vilka fabriker. Hos oss får ni stöd genom hela produktutvecklingen, vi kan designa hela eller delar av er kollektion och erbjuder även god kompetens inom mått, modell och mönsterkonstruktion.

Vi fyller garderober sedan 1990

Med vår erfarenhet kan vi ge er allt från kreativt nyskapande efter era riktlinjer till vidareutveckling och av redan befintliga modeller eller till exempel profilering för företags eller arbetskläder. Tack vare vår långa branscherfarenhet ligger vi steget före trender och ser modeflugor för vad de är – ett garanterat sätt att vara unik på en marknad där trender kommer och går, men även stannar.

Unibrands har vuxit! Vi startade vårt Boråskontor 1995 med 2 personer och är idag 17 anställda. Vi omsatte över 500 Mkr 2023 levererade närmare 10 miljoner plagg! Allt ifrån dunparkas och vandringsbyxor till linnen och t-shirts.  

Vi erbjuder skräddarsydd kompetens